Skrivet av: brittakarolina | 19 december 2013

Trehjuling

Lasse och trehjulngen

Vi håller på att gå in i en ny fas vad gäller vårt promenerande. Lasse är tillbaks på benen men de lyder mycket långsamt och då kan en elmoped vara till hjälp för att komma några kvarter längre bort. Det blir flera möten för att prova ut rätt åkdon, det finns många trehjulingar att välja på och sen ska den kunna hysas om nätterna och batterierna laddas. Bara nu snön håller sej undan några veckor till så kanske den går att ge sej ut med efter nyår när den levereras. Körkort för motorcykel från 1945 gäller inte längre, nu är det arbetsterapeuten som utfärdar nytt.

Lasse och terapeuterna

Svea från Sodexho och terapeuten Magdalena från Väsby står för utbildningen.

Den här moppen ser snitsig ut och har hjul som klarar en trottoarkant men den är lite väl stor att lotsa in i städskrubben bredvid hissen, så vi kollar någon lite mindre.

Provåk bb

Och klarar den trottoarkanter?

Provåk cc

Ja.


Svar

 1. Hej farmor och farfar!
  Hur mår ni?
  Vilka fina elmopeder 🙂

  God Jul och Gott Nytt År!

  • HEJ Selina, ROLIGT att höra av dej, hoppas ni också får en fin jul och ett bra nästa år, tomten Gösta är snart på väg hem. En stor kram från oss B + L.

 2. Vad roligt att du får en moped Lasse! Kan man inte bygga någon liten bod på gården som man kan förvara den i? Och låsa.
  Har sett såna här i Uppsala.
  Ha det så gott båda två!
  Vi ses på det nya året.
  Monica och Tollef

  • Nu kom det igenom

  • Nu koom det igenom

   • Hej Monica, som du ser har det hakat upp sej, men det är inte borta. Lasse har fått en städskrubb med el och vatten längst ner i huset och nu mäter vi ängsligt med raka och krokiga måttband så att det ska funka. Om det går så blir det toppen. Vi ses.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: