Skrivet av: brittakarolina | 06 april 2014

Körsbärsblom?

Även om jag inte riktigt tror på våren, den här luriga med kalla nätter, så ser jag ju bilder av allt som kryper upp bland gamla löv och till och med backsipporna har jag ju sett. Men hur är det i verkligheten med de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården? Man säjer att de blommar redan. Vi kommer mer och mer sällan in till stan, stan som är min och där jag kan varenda gatsten men jag har ännu aldrig sett de blommande körsbärsträden trots att de funnits där sedan 1998. Vi åker in och kollar.

Blomningen d kr

Stora mängder av människor i hela Kungsträdgården, alla unga, hela befolkningen verkar vara ung och fräsch och där stod några träd som bar blommande grenar. Dit strömmade alla med en kamera och jag också. Man kan nog inte säja att det var blomning på gång annat än i ett hörn, resten väntar nog ett par veckor innan det blir ett rosa moln av blomster, som vi har sett på Slottsträdgårdsmästarens bilder.

Blomningen c

 

Blomningen b kr

Blomningen kr


Svar

  1. Men så fantastiskt att körsbärsträden redan börjar slå ut. Jag har aldrig varit i Stockholm just den tiden, men har ju sett på bilder hur otroligt vackert det kan vara.
    Tack för din kommentar hos mig!
    Jag lägger en länk till din blogg om det går bra?
    Kram, Ingrid


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: