Skrivet av: brittakarolina | 12 maj 2014

Råbock

 

Råbock g kr

Vid sextiden idag, strax innan solen försvann bakom en talldunge såg jag en silhuett som jag längtat efter att få en bild av. För en vecka sedan syntes klövspår på den nysådda åkern i myren, men jag hade gett upp hoppet om att  kunna fånga ett rådjur med kameran. Första bilden tog jag genom fönstret i dörren men sen öppnade jag försiktigt, bocken är mer än hundra meter bort men håller koll på huset.

Råbock b kr

Råbock f kr

 

Råbock kr


Svar

  1. Vilka fina bilder du lyckats ta av råbocken. Speciellt den sista bilden!
    Kram, Ingrid

  2. Tack Ingrid, ja den här eller en släkting har vi hållit med bark under flera år men sedan vi satt kompostnät om det vi vill ha kvar, får han äta av de vilda buskarna. Det tog flera år och mycket funderande innan vi begrep att det verkligen VAR rådjur som letat sig ända hit. Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: