Skrivet av: brittakarolina | 25 september 2014

Ny årstid

Hösten börjar närma sej och vi bor i en sommarstuga, vi vet hur man måste ligga i för att hålla värmen så därför packar vi nu in för att gömma oss i lägenhetsvärmen i Väsby. Tidlösorna blommar för fullt och starflockarna far omkring som föränderliga ballonger, kaninerna har inte återhämtat sej, det verkar som om bara en enda hoppar kring och sprätter i de gamla groparna. Det är vemodigt att fara härifrån och dagarna här har varit en gåva.

Tidlösa kr


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: