Skrivet av: brittakarolina | 13 december 2014

Marknad på Hugo Sabels torg

Med huvudet fullt av vad min nya kontakt, Slava  i Ryssland berättat om hur han lyckats gräva fram min bror, måste jag gå en runda utanför huset för att kyla ner hela tankeverksamheten. Jag fick äntligen veta vem han var, nyckeln till allt som hänt sista halvåret.

Marknad c kr

Ett kvarter från oss ligger Hugo Sabels torg, de brinnande rönnarnas tid är förbi för länge sen, nu är det julmarknad på torget och alla som vill får ställa upp ett stånd och sälja egna alster. Ingen jury har utövat begränsande verksamhet, här finns allt. Mycket med änglar tror jag kan bero på att man kanske delat ut det som ledord, men det är en gissning.

Marknadsängel kr

Marknadsängel b kr

Marknad h krTvå flickor från Vallentuna gymnasium säljer änglar och lämnar 10:-av 60 till Barncancerfonden.

Marknad g kr

Marknad f kr

Marknad m kr

Marknad e kr

Marknad j kr

Marknad d kr

Det fanns mycket, mycket mer att beskåda men  nu återgår jag till att förundras över det märkliga jag får vara med om. En ung rysk grävare som berättar om hur modig min bror varit 70 år tidigare. Och som vill komma till begravningen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: