Skrivet av: brittakarolina | 26 februari 2015

I väntrummet

I väntrummetDe flesta väntrum har numera ett akvarium. De är rena och och har måttligt med grönska så att just fiskarna blir synliga. Minnen från den egna akvarietiden kommer med namn på fiskar, vilka som var dyrast i inköp, hur grönskan spred sig på glaset och i gruset och hur trist det var när någon fisk började bli hängig.I väntrummet c

I väntrummet b


Svar

  1. Yngste sonen hade akvarium under några år och det var riktigt roligt. Jag tror nästan att det var jag som tyckte det var roligast. Sedan hade jag en guldfisk i en sån där kupa, men den tyckte jag synd om, så när den tackade för sig skaffade jag ingen ny.
    Trevligt slut på veckan!
    Kram, Ingrid

  2. Ja då vet du att man kan bli lite fäst även vid djur med fenor. Ha en skön helg du också! Hälsningar Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: