Skrivet av: brittakarolina | 24 mars 2015

Rysk choklad

Tillsammans med kattkoppen från St.Petersburg fick vi också ett par chokladkakor av våra ryska gäster. Omslaget var så fint  och vi nänndes till att börja med inte slita av det men till slut tog nyfikenheten överhanden. Vi har ju på senare tid fått en lång rad med olika choklader med varierande halt i % och den ena smakar bättre än den andra och det är lätt att tro att vi har tillgång till det bästa.Rysk choklad krDet var med viss förväntan vi bröt den ryska kakan och smakade. Den var helt sagolikt god, med lite sälta och mandelflisor och en tydlig chokladsmak utan angiven %-halt. Var vi förvånade, ja vad hade vi egentligen trott?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: