Skrivet av: brittakarolina | 16 juni 2015

En tisdag i midsommarveckan

Mina båda datorer har pajat, den äldsta för att den var proppfull och gammal och antagligen dammig inuti, den andra för att den varit konstig från början, den vägrar kontakt med operativsystemet med ojämna mellanrum och nu är det svart. Vi har åkt till en som lagar datorer och den resan tog oss över hela ön.

Här landar gravänder, i år sex stycken och de promenerar utanför fönstret och är jättestiliga. Kajorna i skorstenen som vi inte hann sätta upp nät mot förra hösten har kläckt sina ungar och jag hann bara fånga den sista innan den flög sin kos.Jag försökte vakta ut kajföräldrarna för att se när de flög in för att mata ungarna, men de var lika hemliga som duvor.

Det dröjer kanske ett tag innan jag får tillbaks datorerna, men jag kommer igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: