Skrivet av: brittakarolina | 02 juni 2016

Den blomstertid…

Utomhus blommar det och blommar över i rasande fart och jag hinner knappt med. Jag skymtar färger i rabatterna utmed gatan och ser att de blandar sig fint och nästa gång jag passerar har de kroknat och något nytt är på väg.  Det jag har bättre koll på är balkongens fyra pelargoner. Tre av dem köpte jag som skott med namn och en beskrivning av hur de skulle bli, den fjärde inhandlade jag som förr om åren från en hylla i en ställning utanför ICA och utan namn.

DSCN6972Carmel har just visat upp sin blomställning och den var en glad överraskning.

DSCN6979och här är Sister Henry med sin första blomklase.DSCN6965Det jag kanske är allra gladast för är valnötterna som grott, här är tre och det blir kanske ett par till.
DSCN6969En härlig tanke att de skulle kunna bli träd.


Svar

  1. Är de från Visby?

  2. Ja från trädet vid S:t Clemens.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: