Skrivet av: brittakarolina | 16 juni 2016

Två steg bakåt

Vi har förflyttat oss till Gotland, dit vi har längtat och längtat. Huset är nyreparerat och tätat, skorstenen leder ut rök och nu vore allt perfekt om inte några onödiga händelser grumsat till lyckodrömmen. Första bakslaget var att någon brutit sig in i den låsta boden och stulit vår nyinköpta självgående gräsklippare. Den var en glädje att köra och startade bums, nu har brevväxlingen med polis och försäkringsbolag börjat och vi hittar inte kvittot och den var dessutom dyr. Det har varit torrt på ön och i synnerhet här, så gräset har inte växt meterhögt, men halva tomten är invaderad av salmbär och de har en annan uppdragsgivare som vi försökt hejda med gräsklippare och de taggiga förser sej med vätska och stannar inte upp i växten av lite torka.

Nästa bakslag är bredbandet. Vi fick erbjudande om att ansluta oss för ett par år sedan och det skulle kosta oss en fantasisumma, så vi avstod. Med en liten grej vi stoppar in i datorn har det funkat bra om vi fyller på med surf i Hemse. I år funkar den inte. Lasses går bra fortfarande men min dator gjorde om sej i vintras någon gång och där ligger nu allt fjättrat.

Därför blir det ett uppehåll nu, tills jag eller någon tar mej ur den pinsamma situationen, det blir en återgång till hur det var här för ett tjugotal år sedan. Men jag har inte somnat in.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: