Skrivet av: brittakarolina | 14 maj 2018

Solig måndag

 

En vanlig måndag men ovanlig för att solen värmer och träden har slagit ut. Jag nappade på ett extraerbjudande om tidning så nu nu har jag en morgontidning igen, den sitter i en klämma utanför dörren redan klocka 4 på morgonen. Jag klarade mig i nästan ett år utan nyheter till morgonkaffet, men det kändes tomt.

Idag har Per Wästberg skrivit en krönika i Svd och den är så välgörande att läsa, den handlar om minnet och den går att läsa flera gånger, jag får inte glömma den. En mening om skrivandet som man kan ta fram när man frågar sig varför man sitter och skriver. Han säger, jag skriver för att minska vårt förråd av glömska………Läs den !

Körsbärsträdet på gården har sträckt sig ännu en meter uppåt och är nu utanför balkongräcket och kan nästan se ut som om det stod i min trädgård. Om jag får vara med något år till så kanske det går att nå grenarna om jag sträcker ut handen.


Svar

  1. Det är en fin plats du har på balkongen där. Det är klart du kommer att hinna med att nå grenarna. Man måste tro så. Morgontidningen dvs papperstidningen har jag svårt att vara utan. Den hör till morgonrutinerna tillsammans med frukosten. Jag har DN, men läser ofta SvD på nätet så mycket jag får och kan. Den där artikeln av Per Wästberg måste jag försöka få tag i. Det verkar mycket intressant.

    • Tack Eva, Mats har lämnat adressen till tidningen. Ha en skön vecka, hälsningar Britta

  2. Varsågod, Eva,. Verkar gå att läsa utan inloggning
    https://www.svd.se/livet-gar-for-snabbt–man-hinner-inte-med

  3. Tack Mats, det var snällt att ge adressen, jag var nog lite sovande där. Men du håller dej vaken, Roligt för mej. Tusen hälsningar Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: