Skrivet av: brittakarolina | 05 augusti 2012

Haga – Pelousen

 

                                                         Foto Gösta Tyrefors

I morse åkte Gösta Segway med Keita(12 år) vid Haga innan Keita skulle flyga hem till Japan (ensam). Då tappade Gösta sin mobil och bad oss ringa till den då och då för att kanske någon hittat den. Någon hittade den ganska snart och ringde oss och lämnade sedan  in den i  Fjärilshuset vid Haga. Då fick vi fick en anledning att ta oss en runda i Hagaparken och vi gick runt Pelousen = den stora gräsmattan som sträcker ut sej framför Koppartälten.

Bland alla pic-nicare  och solbadare fick vi se en mamma med sin lilla dotter som trollade fram såpbubblor ur ett rör och hon hade själv minst lika roligt som  flickan. Under några minuter blev vi fast och delaktiga i deras glädje, det var på långt håll och de uppfattade inte kameran.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: