Skrivet av: brittakarolina | 12 november 2012

Blomning i november och belysningsprojekt

Mitt i allt stön om den trista månaden november gör mina  krukväxterna ALLT för att muntra upp tillvaron, de var illa ute efter sommaren men fick hösten på sej att visa om de ville vara kvar. Och det ville de. Och på balkongen kämpar tidlösorna mot frosten. De brukar ha blommat över så här sent.

På eftermiddagen invigdes ett så kallat belysningsprojekt av Väsby Labs på det öde ”torget” .  Man hade lockat med att näringsministern skulle inviga och hela kommunalkontoret hade tagit på ytterkläderna och gått ut för att delta i ”dialogen”.

Ett kommunalråd läste upp Väsby Labs mantra och den unga fräscha näringsministern berömde den framåtblickande kommunen som fått ett innovationspris för sina idéer till dialog. Sen under betydande svårigheter med knapptryckning tändes fyra ljusslingor på den öde rivningstomten och hon lovade att de skulle lysa och värma oss hela vintern !!

Belysningsprojekt 1.

Belysningsprojekt 2

Belysningsprojekt 3

Och kejsaren har fortfarande inga kläder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: