Skrivet av: brittakarolina | 17 juni 2013

Jordgubbar

Jordgubbar a kr

Ända sedan tidigt i våras har vi ätit jordgubbar lockade av den röda färgen. De har kommit från Spanien och senare från Belgien och Holland och allra senast sägs de ha kommit från Sverige. De har varit röda och vackra att se på men sura och hårdtuggade och aromen har varit nästan frånvarande. Först nu sedan vi mött de Gotländska gubbarna känns det som om de hade mognat på våra breddgrader, de har både saft, doft och smak.

Jordgubbar b kr


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: