Skrivet av: brittakarolina | 10 juli 2013

Jätteknölkallan blommar

Natten till idag, onsdag, slog jätteblomman ut. Lukten första blomdygnet sägs vara förskräcklig och jag föreställde mej något svåruthärdligt. Den bruna färgen på ”kjolen” var mycket vacker, doften var inte i den värsta jag känt och många hade strömmat till för att se undret.

Jätteknölkalla kr

Trädgårdsintendent Reinhammar berättade om just den här växten och om dem som finns kvar på Sumatra och hade kloka svar på frågor från oss nyfikna och som gjorde oss lite klokare. Trevligt.Jätteknölkalla b kr


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: