Skrivet av: brittakarolina | 12 juli 2013

Äntligen i skogen

”Rullskidspåret” ger en varierande skogspromenad, den växlar mellan kärr och granskog och bergknallar med tallskog, trastarna sjunger så det ekar, barren doftar och när man är nere i den blötare delen kommer doften av älggräs och sveper in en. Om man  tycker att fjällmark har den allra skönaste doften, så kan det här faktiskt vara nästan lika upplivande, särskilt nu när det  nyligen har regnat.

Rullskidspåret kr

Rester av rullskidspåret vid sidan av stigen.

Fräken kr

Fräken

Blåbär o smultron kr

Blåbären har inte blivit så jättestora, det har varit lite väl torrt men de finns.

Pärlemorfjäril kr

Pärlemorfjäril b kr

Pärlemorfjäril av något slag, det finns många varianter. Det var en stor fjäril och ena bakvingens avigsida skimrade i grönt.


Svar

  1. Men Britta vad aktiv du är och så fina kort. Vi springer på dom öppna fälten men det kan också vara vackert.det också.Tittar lite längre bara. Det finns mycket hjortron i år så vi får väl ta en sån skogspromenad.Luktar gott på myrarna också.
    Ha det så bra.

    • Hej Anna-Lena, det ena behöver förstås inte förta det andra, det rycker lite i armen, då vi passerar golfbanan och vi siktar både hit och dit och doften av timjan på de gotländska sandstränderna är fint och sen är det gran-och tallskog, så länge de finns på gammalt sätt, som nollställer hjärnan. Det är så mycket som är bäst, när benen håller att gå på. God fortsättning för dej och Åke!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: