Skrivet av: brittakarolina | 05 maj 2014

Stolar

Våra stolar faller sönder men de har varit med oss i alla år. Vi skaffade nya likadana och såg sen att de inte gick in i bilen och då lät vi dem bli transporterade. Det var spännande om man skulle hitta hit och vilken sorts lastbil som kunde dyka upp och tänk om det är en sån där stor sak, hur ska man kunna vända?  En ung tjej ringde i dag och var på väg och efter mindre än en halvtimme var hon här, ingen konst att vända och ett rejält format på åket hade hon.

Nya stolar kr

Transport kr

 

Stolarna kr

Det blåste mindre i dag och i väntan på en elektriker som skulle laga varmvattenberedaren satte vi en tändsticka till den hopräfsade rishögen, vattnade ordentligt runtom och det blev en fin brasa. Den sämsta gamla stolen fick gå men den blev så snygg när den brann så det var nära att jag ångrade  kastet.

Malin eldar kr

Stolen brinner kr

 

 

 

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: