Skrivet av: brittakarolina | 07 maj 2014

Holmhällar

Då jag igår drog upp gardinen stod sju granna gravänder utanför i gräset men de lyfte och flög då de hörde ljud från huset. Lite senare kom två tillbaks och undersökte några kaninhål, de skilde sig inte så mycket från dem som visade sig förra året men jag visar dem ändå.

Gravänder

Sista eftermiddagen med Malin for vi till Holmhällar för att avsluta med ett mål mat. Calle och Eva hade 20 gäster och matsalen kändes nästan som på sommaren, nja lite glesare var det ju förstås. Alltid härligt att komma dit, brasa i öppna spisen, doft av ved och utanför av rök som slår ner. Fiskgratäng och efterrätt äppelkaka med vaniljsås.

Calle och Eva Hansén kr

 

 

Calle Hansén eldar kr

 

Malin o Lasse på panget kr

 

 


Svar

  1. Holmhällar är så mysigt, men ännu har jag inte varit där i vår, men det kommer. Jag antar att det är hög tid att åka ner till Hoburgen om man vill se några våradonisar.
    Kram, Ingrid

  2. Det är nog lite sent allting här nere, våren var tidig men den luras. Vi såg en del blommande adonisar på getryggen men inte många, däremot på slätten intill skyttepaviljongen fanns det många tofsar och några blommade för tre dar sen, men det dröjer nog en vecka till (tror jag) innan de syns tydligt. Blomningen är så försiktig, slånen har inte exploderat och inte körsbären heller, åkrarna med luzern har gula svedda toppar, det har varit frostnätter och allt håller på att få normal tid. Men Calle och Eva har öppet. Hälsningar Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: