Skrivet av: brittakarolina | 20 augusti 2014

Lennart återfunnen

 

Lennart HultqvistLennart har hittats av ryska frivilliga städare i stridsområdet från 1944 på Karelska näset. Jag möttes av meddelandet i morgontidningen och det var som en försenad födelsedagspresent, jag fick en skön dag hos Karin och Glenn med mycket omtänksamhet i söndags, men det här slog nog alltihop. Mikael Holmström hade nyheten och jag har kommit att gilla det han skriver, han är seriös och jag släppte in honom när han frågade om han fick komma hit. Så det har under dagen blivit mycket prat om Lennart. Lennart var ett av upphoven till att jag började blogga, jag behövde berätta att han funnits, någon som saknas och som gått ur tiden av (för oss)  oförklarliga skäl talar man inte så ofta om, man vill inte sänka den trevliga stämningen och höra att alla tystnar. Lennart har alltså funnits och om vi har tur får vi så småningom hans namnbricka och hans lårben och ryggrad att gravsätta hos sin mor i Vetlanda.

 


Svar

  1. Att läsa Lennarts namn i tidningen idag var en chock! Att äntligen få ett svar, men samtidigt så sorgligt.. Karin

  2. Ja det skakade om men det känns bra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: