Skrivet av: brittakarolina | 05 januari 2015

Sång från översta våningen

Sång från översta våningen krDen här linden med trevåningsfågelboet har nyligen kunnat ses på bloggen. I dag vid halv fyratiden efter en ljus dag, var det inte helt mörkt och då sjöng en skata  i trädet. Inte som en koltrast förstås, men det var avsett för någon och det lät angeläget. Den prövade och gick ut och in i översta våningen och så småningom kom en skata fram men ur nedersta boet. Det kändes lite som vår i luften.

Sång från översta våningen b krDet blev kallt om fingrarna i väntan på att fåglarna skulle posera lite och mörkret föll, så vi gick hem och fikade. I köksfönstret har vi utslagna rosor, sådana som man inte ska köpa enligt vänner av rättvisa, det är en smal stig att gå på om man ska leva rätt och skammen drabbar oss på helt andra vägar nu än då vi var yngre.

Mellandagsrosor b krUtanför lyser fullmånen kall och hård, vet att det inte går att bara knäppa den men det gjorde jag ändå. Månen full kr


Svar

  1. Vilket imponerande bygge. Härligt med fågelsång, även om det är från en skata. Då känns våren lite närmare. 🙂 Ha det gott!
    //Annika

  2. Skator och kråkor är rörande, de sjunger utan att bry sej om vad vi tycker..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: