Skrivet av: brittakarolina | 01 februari 2015

Word nerd

Någon gång före jul nappade jag på en bloggkurs som wordpress arrangerade. Äntligen – jag behöver verkligen lära mej mer om hur man tar vara på alla tekniska möjligheter som ett bloggprogram ger och jag vet inte hur många tusen som kände likadant, men många blev vi.Jag tänkte så det knakade och följde med en bit men de tekniska termerna för olika funktioner blev lite tungt så det blev som med en bok just innan man somnar, jag läste samma rad gång på gång eller var tredje rad innan boken föll i golvet. Behållningen av mitt avbrutna deltagande var att jag fick läsa bloggar från hela världen och upptäcka både dem jag vill läsa mer av och bloggar som rörde andra än mina intressen.

Men en dag fick jag en läsupplevelse. Någon skrev om Huldufolk och det var en person från ett område som inte fått huldror och vittror med sig i sagor från barnsben. Bloggen var lättläst för en med inlärd engelska och så skön. Sen vaktade jag på nästa blogg och nästa och det kändes som om jag upptäckt min egen Nobelpristagare. Om ni har tid så läs om Huldufolket och om Molnet och allt vad hon skrivit, hon står bland dem jag följer i spalten på höger sida.


Svar

  1. Thanks for your kind words. I appreciate them. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: