Skrivet av: brittakarolina | 30 januari 2016

Färg värmer

I dag var luften ljusare än de senaste dagarna och dessutom mild som en vårdag. Efter ett ärende till Knivsta åkte vi nära Plantagen på hemvägen och då min längtan efter att se färg var trängande, svängde vi upp på deras parkering. Jag har brukat anmärka på hur illa de behandlar sina växter, särskilt när solen gassar om sommaren. De bygger nu om inomhus och ser ut att öka sortimentet av växter som ska klara lägenhetsvärme och torka.

1-DSCN5814

Primula

I växthusdelen närmast ingången finns de färgglada blomstren vi känner igen från ett hörn av snabbköpen numera, inga konstigheter, Murklocka, Primula, Hibiskus, Hortensia och Pelargon och de lyser och värmer,  är knubbiga och ser ut att må hyggligt.

1-DSCN5810

Murklocka

1-DSCN5815

Hortensia – badmösseblomma

1-DSCN5813Hibiskus

1-DSCN5811Murklocka – igen

1-DSCN5812Primula – igen

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: