Skrivet av: brittakarolina | 05 april 2016

Bilens vår

Nu har vi fått tre erbjudanden från olika bolag att besiktiga (besikta) bilen, inte samma adresser som förra året, allt rör sig. Den ska också byta däck och efter att ha varit ute i moddigt väder behöver den tvättas. Vi åker ner och beställer tid. Tvätten ligger utmed ån och vi går en liten sväng för att se om skrakarna är kvar. Nej de var nog bara på mellanlandning – men – det lyser något vitt ute på leråkern. Jag knagglar mej ut och  ser, det är blommande vitsippor, helt oväntat och redan.

1-DSCN6315

Under ekarna i det tjocka lövtäcket sticker det fram blåsippor, nu måste våren ha bestämt sig.

1-DSCN6324

Och strax intill gör sig gullvivorna beredda att resa sig

1-DSCN6321

och gräset

1-DSCN6320

Vilken dag! Utanför dörren mot gården lyser krokusarna mot oss och

1-DSCN6326på balkongen har körsbären slagit ut.

1-DSCN6330Egentligen skulle det handla om bilen i dag, den lilla gula som precis rymmer det vi behöver och som tar oss ut när vi vill, den var tidig med att bara dricka några få deciliter bensin per mil och vi tycker nog den är som gjord för oss. Den ska nu få vårens lyft och sen gör vi ett försök att ta oss söderut.

1-DSCN6322


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: