Skrivet av: brittakarolina | 29 december 2016

Mellandagar

dscn9242Vad gör tomtarna under mellandagarna? De gör som vi, läser böcker och är glada för att värsta jobbet för i år är över. Sen äter de då och då och tar igen sej under den bladfällande benjaminfikusen som hängt med sedan Gösta och Yoko gifte sej för mer än 20 år sedan.1-dscn9409-001Själva går vi ut och hämtar en nypa luft i de närmaste kvarteren, lyssnar in vinden från väster och kollar om något förändrats under helgen. Ingen blomsterhandlare kvar på Hugo Sabels torg, nu bara två matvagnar kvar och lite kringflygande sopor. Vi tar en sväng genom Suseboparken. En del väldigt gamla träd är extra tydliga i den gråa luften.1-dscn9413-001

Som ett skogsrå, ihålig på ryggsidan

1-dscn9412-002

Något har tillkommit i parken, vid entrén till Susebo och i trappan upp till källflödet.

1-dscn9414En Optimuslampa i storformat, är det Väsbys nya symbol, den är i alla fall inte sämre än den löjliga knuten ensam med sej själv på ett snöre eller en fnurra på tråden som bara kan symbolisera ett hinder. 1-dscn9416Vi genar hem genom Väsby Centrum. Den pampiga granen i guldfärg, får jag verkligen inte fotografera den?


Svar

  1. En Väsbyhaiku…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: