Skrivet av: brittakarolina | 30 januari 2017

Ett halvsekel senare

Gösta är på besök från Japan nu när Lasse är dålig. Han har haft kontakt med barndomsvännen Roger som vi bodde närmast intill då vi flyttade in i ”Ägget” 1962.   Jag har letat förgäves efter bilder på våra närmaste grannar och deras barn och de enda jag hittat är från sandlådan, vi hann nog inte dokumentera så mycket då, det var fullt ös hela tiden.1-dscn9464

Karin 1 år, Roger 2 år och Gösta 3 år

1-dscn9467Det har snart gått 55 år sedan bilderna togs och sedan jag sist såg Roger minns jag inte hur lång tid som gått, men nu var det roligt att få se honom igen. Ansiktet och blicken var densamma och han hade växt om Gösta ett par centimeter. Kul med gemensamma minnen från uppväxttiden, alla namn är bekanta och allt gammalt blir nytt.

Roger

Roger

1-dscn9456            Gösta

1-dscn9462Pojkarna som genomströvat skogarna runt Väsby gick ofta ut på rådjursspaning och det mesta vi såg av dem var när de stod i hallen och var på väg ut, sen blev de borta och vi oroade oss, men de återkom alltid framåt middagsdags.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: