Skrivet av: brittakarolina | 10 december 2017

Andra advent

Vad ska du göra idag, frågan från en som håller reda på mej så gott hon kan, är ibland svår att svara på. Jag ska åka till Panduro och handla färg men medan det ännu är ljust. Företaget säljer allt tänkbart halvfabrikat för folk som har svårt att hålla händerna stilla. De fanns en gång i tiden även i Väsby men flyttade sedan in i ett Centrum i Sollentuna och där har jag trampat upp en egen gångstig mellan parkeringsplatsen och butiken. Idag gick jag den intrampade vägen och när jag tittade upp igen, stod jag framför en helt främmande affär. Enligt affären mittemot hade de flyttat till det större Centret i Sollentuna.

Här hamnade jag nu i stället bland små och stora rumsgranar, varav en var så fin och påminde om var jag senast såg en,  det var vid slutet av strandpromenaden på Madeira, det var då ett vuxet träd och för tio år sedan. Jag trodde det  hörde hemma där men ser att det kommer från en ö utanför Australien. Jag som hade tänkt strunta i gran, sitter nu och beundrar de tre grenvåningarna med den läckra ljusgröna färgen.

Hittade mitt Panduro i Sollentuna Centrum och så länge de har det jag söker är det bra, men man kan inte vara säker på något i vår tid.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: