Skrivet av: brittakarolina | 15 december 2017

De fanns

I oktober för ett år sedan var Monica och Tollef  med Lasse och mej på en kvällstur bland palmer och vi hade som vanligt mycket att prata om. Det var lite bullrigt i lokalen, så vi fick ta i lite med våra meddelanden och jag tänkte,  nästa gång vi ses får vi ha det lite lugnare kring oss.

Nästa gång vi sågs var inte Lasse med, det var vid hans begravning och idag var det Monica som inte längre var med oss, vi var på hennes jordfästning idag. Man kan förbereda sig för mycket men inte på den stora saknaden av älskade människor.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: