Skrivet av: brittakarolina | 08 augusti 2018

Kaffestund på Ingarö

Gösta, Yoko och Selina är just nu tillsammans med Missy bland tallklädda berghällar på sommarstället Ingarö. Det skulle bli varmt idag och så blev det, men ett uteställe i skuggan bakom huset hade drag och blev omrört av vinden och där överlevde vi gott i flera timmar.

Familjen är rätt rörlig och inte samlad på ett ställe så ofta men idag var alla här, två av dem är fiskar och en fisk vet inte vad gränser är och simmar som den vill. Vet inte om liknelsen håller för inte ens en fisk simmar gränslöst och som den har lust, den kan vara beroende av stim, temperatur eller salthalt. Men det har passat som kommentar när de plötsligt är på något konstigt ställe, då har vi  (Lasse och jag) sagt, jaja de är ju fiskar.

För en gångs skull satt vi bara ner och pratade, att titta nära på det som växer i bergsskrevorna var inte roligt, småtallar hade torkat och ljungen likaså, mossorna hade rullat ihop sig av torkan och förödelsen kändes sorglig, hoppas berghällarnas växtlighet hämtar sig under hösten.

Nej det blev bilder på Selina som använder sommarlovet till att övningsköra bil, Linköping nästa.

Och Yoko som åker till jobbet i Uppsala när

Gösta far till USA och firar dem han bodde hos när han lärde sig flyga.

och Missy följer med Yoko till Uppsala.

Men idag var alla här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: