Skrivet av: brittakarolina | 16 maj 2019

Tage Andersen år 2001

Kommer någon ihåg utställningen år 2001 i Uppsala botaniska trädgårds orangeri? Tage Andersons annorlunda arrangemang av växter och kantiga metallföremål blev då kända för en större allmänhet och hans kamelior visades samma år i Bergianska trädgården.


Svar

  1. Ja Tage Andersens fantasi och kreativa har nästan inga gränser. Fina bilder du har från utställningen. Jag såg tyvärr aldrig denna. Däremot gjorde jag ett inlägg om hans kameliautställning på Drottningholm för en del år sedan https://seniorvinklat.com/2015/01/16/kameliablommor/

    • Ja kameliorna har väl blivit återuptäckta genom Tage Andersens samling. trevligt att du haft dem på så nära håll. En del av hans andra utställda föremål var inte lika lätta att ta till sig.

  2. Nu ser jag att du har många fina bilder från en utställning, som jag tyvärr aldrig såg! Tage är en av mina stora idoler – men som du säger, allt han gör är inte så lätt att ta till sig… Och vill man köpa en kungsängslilja i rostig plåt bör man ha en tjock plånbok!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: