Skrivet av: brittakarolina | 21 augusti 2019

Eds kyrkogård

 

Jag har inte tagit reda på kyrkogårdens historia, stenmurarnas och lindarnas ålder, ser bara att det är en ljus och luftig plats med en äldre och en senare del och på den senare vilar många av mina tidigare grannar i små rutor på mindre än en kvadratmeter och avståndet mellan rutorna tillåter en gräsklippare att ta sig emellan dvs de ligger tätt.

En gravplats är väl mest till för de efterlevande och därför har jag nu sent i livet fått en grav att sköta om, Lasses och det är den enda odling jag vårdar förutom krukorna på balkongen. Jag har upptäckt att trots sin litenhet (högst 70 x 60 cm) är det svårt att göra den ständigt blomstrande.

 Den här bloggen har jag försökt återskapa, två bilder försvann och när jag höll på att sätta tillbaks dem, försvann alla. Om det var text mellan bilderna så gick den iväg också.

Jag tror att jag sa att man inte kan se någon modell av dekoration som ser ut att trivas bättre än andra och alla är olika.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: