Skrivet av: brittakarolina | 10 april 2020

En ur riskgruppen

Eivor, ett av våra två bröllopsvittnen, STI-are och kemist som jag haft kontakt med under hela mitt vuxna liv, finns inte mer. Hon var ett halvår äldre än jag, så vi hade samma minnen av samhället ända från 30- och 40-talet.

Lasse, Eivor och Gunnar år 2001

Arne ringde och sa, mamma dog i morse. Eivor fick hosta och togs in på sjukhus för några dagar sedan och ingen fick besöka henne. De enda utifrån som kan ha träffat henne är hemtjänsten. Alla uträkningar om smittsamhet och hur äldre ska ”skyddas” som det heter, är ställda på ända och döden hittar egna vägar att nå oss.


Svar

  1. Jag beklagar, Lugna fina Eivor med den pigga blicken!!!

  2. Hej,

    Tack för att du kom på begravningen. Bra bild på mamma ( och Lasse och pappa). Dessa kalla siffror på döda i Covid-19, bakom varje siffra finns ett liv och anhöriga som drabbas, näe strategin har inte lyckats i Sverige. Min äldsta dotter hittade din blog.
    Med vänlig hälsning
    Janne

    • Hej Janne, roligt att du hör av dig. Jag tror att Eivor hade adressen hit och för ett par år sedan vi hade lite kontakt på nätet men den blev inte så livlig. Hälsa Helen, Angelica, Jeanette och Arne.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: