Skrivet av: brittakarolina | 22 maj 2020

Elisparken

Idag läste jag för första gången namnet Elisparken, så obekant kan en park i centrala Upplands Väsby vara. Bakom gamla Medborgarhuset, Medis, finns ett grönområde, park, där just nu en magnolia blommar och en bit ifrån den står Britta Norrvis skulptur av halländsk röd granit Tre Vise. När jag googlar på skulpturen läser jag att den står i Elisparken, men den finns inte nämnd på Väsbykartan. Kring stenen planterades för ett antal år sedan, rosor i flera cirklar, de har haft det motigt men deras tid är kanske framtiden. Helt glömd är väl inte rabatten för mellan rosorna flaggar grönvita liljeblommande tulpaner.

De tre visar sig i samma sten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: