Skrivet av: brittakarolina | 19 juli 2020

Körsbär

Då husen byggdes på den här delen av Dragonvägen för 15 år sedan, planterades också fyra körsbärsträd och två  äppelträd på gården. Två av körsbärsträden är prydnadsträd och har helt betagande blomning men de ger inga bär, medan två träd blommar mer anspråkslöst och ger stora mörkröda och söta bär. I år var de många, trädet jag ser från balkongen hade bär på alla sina grenar,

Det ringde på dörren, utanför stod Kerstin från nedre botten med ett fat körsbär: vi har plockat av bären, det finns massor av dem och nu delar vi ut till de som bor i husen. Den lilla gräsplätten som finns bakom huset med måttligt inspirerande buskar, förmår väl inte att ge så stor tröst i Corona-tider men den visar ändå att växtligheten inte stannar av och stänger ner för att hejda Coronaspridning, den bryr sig inte.


Svar

  1. Som en oljemålning


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: