Skrivet av: brittakarolina | 25 maj 2021

Piontulpan

I gaturabatten utanför västra ingången till Väsby Centrum fanns i förgår en ensam gulorange dubbelblommande tulpan, Det måste vara den som kallas piontulpan. Tre krökta stänglar som lutade sig mot varandra och lite nära marken.

Varför bara en? Ett försök? Kollar alla rabatterna när jag går att posta ett brev hos Rak-Lasse, tar sedan en sväng ner om stationen och DÄR i rabatten står en till gul dubbel tulpan med tre krokiga stänglar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: