Skrivet av: brittakarolina | 09 juli 2021

Gammal bild

När jag letade efter en bild av födelsedagsbarnet att gratta henne med kom det förstås fram andra bilder jag inte sett på länge och som jag blir rörd och glad av att se. Det är från en av våra första somrar på Holmhällar 1966 eller 1967 nere i ett ”badkar” vid raukarna. Barnen kan vara 5, 7 och 10 år, vart tog tiden vägen?


Svar

  1. Det var varma dagsedel somrarna! Jag var där

    • Det är bilderna som gör att jag minns, utan dem är mycket borta men vissa händelser blir ändå kvar. Åskvädrena

    • Det är bilderna som gör att jag minns, utan dem är mycket borta. Vissa händelser blir ändå kvar som t.ex. åskvädrena som började med en tyst blixtfest ute till havs som sakta närmade sig land och till slut small värre än det går att beskriva, medan vi gömt oss i Storstugan och höll andan. Det måste varit ännu mer dramatiskt nere i en fiskebod.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: