Skrivet av: brittakarolina | 06 augusti 2022

Regnskur en fredag

Sommaren har hittills varit varm och solig och inte avbrutits av en massa regnskurar eller gråväder. Men det har blivit torrt i blomsterrabatter, de behöver vattnas och alla grönsaker vi förhoppningsfullt sått i koloniland och andra odlingar mår dåligt av torka, därför längtar så många efter en riktig rotblöta. Och igår kom den.

Regnet överraskade med ett dån utanför, det lät som tåget, vattnet forsade ner och det var befriande att få känna regnet, jag gick ut på balkongen för att andas in den fuktiga luften och där stänkte regnet in och vattnade hela balkongen. Medan jag flyttade lite på en kruka kom en hård och nära åskknall, lite kusligt var det och jag väntade spänt på nästa knall men den kom inte.

Marianne Fischers blomsamling och Flickan från 50-talet fick en skön avsköljning.

och krukorna blev vattnade utan vattenkanna.


Svar

  1. Visst var det härligt att det kom lite regn, men här var det inga störtskurar, utan ett mer försiktigt strilande som under eftermiddagen och natten gav oss här vid Odvalds 9 mm.
    Ha en skön söndag!
    Kram, Ingrid

    • Tack Ingrid, har försökt ta reda på hur mycket regn som kom här i fredags, men har inte hittat rätt ställe att fråga på.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: