Skrivet av: brittakarolina | 12 september 2022

Filminspelning pågår

En eftermiddag när jag svängde in vid Eds kyrka, stod en mängd med vita bussar och tält parkerade kring kyrkogårdmurarna. Såg också att något hände vid ingången till kyrkan, flera svarta tält som påminde om en marknad. Vad är det som händer? Svaret kom på väg upp mot östra parkeringen.

Även här en vit buss och redskap men ingen skylt som sa vilka som filmade och varför.

Nyfiken på allt ovanligt gick jag ner till stora parkeringen men där fanns ingen att fråga, all aktivitet pågick kring kyrkans ingång och möblemang och rekvisita fanns innanför den äldre kyrkogårdsmuren.

Svårt att få en idé om vad som pågick . Men alla de nyare gravarna fanns tillgängliga utan att man behövde snubbla in i vad som hände vid kyrkan.

och inget klarnade av att gå närmare.

Det var en skön eftermiddag och regnet för någon vecka sedan hade gjort alla planteringar lysande av färg.


Svar

 1. Så spännande! När jag var på besök hos min syster på Lidingö, höll en tv-produktion på att spelas in i lägenheten mitt emot deras. Det höll vi koll på minsann. På lunchen satt sedan hela inspelningsgänget på uteserveringen nere på torget.
  Ha en fin dag!
  /Ingrid

  • Tack Ingrid, det blev en helskön dag med sol utan gass och helt vindstilla. Aha, en TV-inspelning, framgick det av skyltar eller något vad som pågick? Här fanns inget som talade om vilka de var och jag lever vidare med en gåta. Regn utlovat till i morgon, ha det bra ändå eller just för det, Britta.

   • Nej, det framgick inte, men vi följde dem med stort intresse.
    Här duggregnar det nu (9:45) Trevlig tisdag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: