Skrivet av: brittakarolina | 03 december 2009

Hello world!

Rimfrost

Jag önskar att mina hågkomster, liksom de vissna löven, ska få ett lager av rimfrost kring sig, så att de plötsligt ger en insikt om former man inte tidigare lagt märke till.

 

 


Responses

  1. Hej!
    Kul att du bloggar! Det är en kul företeelse, jag kände att jag ville skriva men inte riktigt hittat om vad. Men nu när jag har kolonin så finns det ju en anledning och kan smyga in lite annat också. Pappa berättar så glatt om mötena med dig och Lasse i centrum. Jag ska följa din blogg, jag tror det blir många fina bilder.
    Lotta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: