Skrivet av: brittakarolina | 07 mars 2013

Svängdörrar

forts. från i förgår

Även på Danderyds sjukhus har man svängdörrar i entrén, se Björns kommentar på förra inlägget.

Det blev operation, läkarna kallade det att lappa och laga höftbenet, man skruvade och spikade. Lasse fick smärtlindrande påfyllningar och det utplånade även ryggskottet han dragits med i veckor. Så han försäkrade att han mådde perfekt och jag hoppas det håller även när morfinet uteblir. Han fick trevligt sällskap, en dam och en herre som också brutit sej på olika vis och de vinkade båda och sa Hej Britta. Jag blev lite chockad av att de blandar damer och herrar i rummen – men vaddå? vi lever inte klosterliv i andra sammanhang så varför hålla isär folk efter kön här. Och redan idag (igår) har man fått upp Lasse ur sängen för att stå på benen och sjukgymnaster har varit där och gjort ett program med lämpliga rörelser.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: