Skrivet av: brittakarolina | 11 mars 2013

Kattbild

Yoko, Selinas mamma och Göstas partner fyller år på torsdag och jag går igenom bilder för att visa upp och följa hennes svenska liv. Anledningarna till att öppna gamla bildsamlingar är många och alltid ramlar det fram något mer än det man letar efter. Den här gången låg ett urklipp instoppat på 1993 och jag vet inte vilket blad det kommer från. Det är möjligt att det var när vi hade sett just en sån här situation i Näs på Gotland, en katt överst på en vedhög som hoppade högt efter en örn som gick ner gång på gång över vedhögen. Vi kunde inte röra oss av spänning och den gången blev örnen utan byte.

Katt på örnjakt kr


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: