Skrivet av: brittakarolina | 05 oktober 2013

Något är fel

Nu har jag råkat ut för något jag inte klarar och det är att hantera utseendet på bloggen. Programmet för wordpress har ändrats så att jag inte längre hittar till mitt ursprungliga ganska enkla upplägg och med det försvann mina vitsippor och de äldre texterna blev bara ett par rader som man kan trycka sej vidare från. Jag har gått fel någonstans och vet inte var.


Svar

  1. Aj, det låter illa. Går det inte att få något stöd härifrån: http://sv.support.wordpress.com/

  2. Tack Björn för att du tror det finns en väg ut, jag har varit i varenda vrå och försökt, supporten hjälper inte och fånigt nog skrev jag aldrig upp vad modellen hette, när jag började för tre år sen. Nu får jag lugna mej lite och tar fram dammsugaren och gör något annat, annars får jag fnatt.

    • Har funnit följande info: ”Howdy! This theme, Fresh & Clean, is currently retired. We invite you to try out a newer theme; start by browsing our WordPress theme directory.” Det verkar alltså som du använt ett tama som heter Fresh & Clean som har ‘pensionerats’.

      Jag fick fram det när jag tog upp bloggen och gick längst ner på sidan och klickade på ”The Fresh…” där det står ”Blogga med WordPress.com. The Fresh & Clean Theme”. Ser ut som situationen kan lösa om du byter tema helt enkelt. Om du börjar med Administrationspanelen och går ner till Utseende och därifrån vidare till Teman kan du se vad som finns. Märkligt när är Fresh & Clean med och inte markerad som av-aktiverad, men du skulle ju kunna testa någon annan variant för att se hur bloggen kommer att se ut.

      • Tack igen Björn för att du bryr dej, ja det är väl enda utvägen och modellerna är ett par hundra, så det blir att pröva. Fast det tar nog ett tag.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: