Skrivet av: brittakarolina | 31 december 2013

Gott Nytt År !

Gott Nytt År bb

Idag är det Nyårsafton igen. Solen har varit framme och lyst upp ett par timmar. Det var stor omsättning på stora och dyra raketer vid disken som lever upp en eller två gånger om året, så en del smällar kommer väl att höras i natt. Stackars alla hundar som inte kan undkomma ljudet, de som har så fin hörsel, jag tror att smällarna gör elakartat ont i deras öron och sen vill vi inte förstå utan tror att de bara är rädda, när de försöker gömma sig. Hoppas allt är över från i morgon och att det blir ett lugnt år för alla hundar och ett bra år för människor också.

 

 

 

 

 

 


Svar

  1. Vi får väl åtminstone hoppas att det inte blir ett ‘hundår’! Utanför huset där jag bor blommar några vita rosor. Hoppas det är någon slags gott omen!

    • Hundarna upplever nog alla år som ”hundår”, men nej, så vill vi inte ha det, hu för att drabbas av ”sitt”, ”ligg”, ”plats”, och ”vacker tass” som tilltalsord och inte kan de uppskatta blommande rosor utomhus på nyårsafton. Men hoppas inte för mycket av rosorna, de packar ihop vid nästa köldknäpp och sen blir det bläddra i bok några månader. En timme kvar av det gamla året, hoppas mycket av det nya. Britta

  2. Gott nytt år underbara farmor (och farfar), jag hoppas att vi ses snart!

    • Tack raraste Malin, hoppas detsamma.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: