Skrivet av: brittakarolina | 14 augusti 2014

Blomkorgar

Blomkorg på torg kr

Slottsträdgårdsmästaren som är oslagbar när det gäller att ta bilder av trädgårdar har av en händelse råkat besöka Upplands Väsby och förvånat sig över hur fina planteringar han såg kring stationen och han har lyckats fånga en båt full med fräscha blommande växter. Och jag som gnäller över en massa som trädgårdsavdelningen försummar. Har allt hunnit bli så mycket bättre medan  jag fortsätter att se fel av bara farten? Kanske är det så.

Blomkorg kr

Då man lyfter blicken hänger nu vackert blommande blomsterkorgar i lyktstolparna utmed hela Centralvägen ända fram till Centrum, de är uppiggande och de stående blompottorna med eld och glöd i botten har fått en stor knippa majsplantor i mitten som sträcker sig frejdigt högt upp i luften.

Majs i mitten kr

En svag misstanke surrar, är det valet som närmar sej, vi fick ju löften om hur fint det skulle bli på gator och torg om vi bara bytte bort S.  Vi bytte men märkte inte någon större skillnad, mja sista månaderna har man börjat snygga till lite kring å-promenaden.  Är blomstren den försenade  jästen efter i ugnen?

Blomkorgar kr

Med många ordrika meningar fick ju ungdomen välja vad de ville se förverkligat på Vilundagymnasiets rivningstomt, nu är det dags för de vuxna att få säga hur vi vill ha det i Suseboparken. Parken som består av uppvuxna träd ger en härlig skugga varma dagar, om bara planteringarna som redan finns blev omskötta skulle parken vara en pärla. Men nu trumpetas det som en ny uppfinning och gåva till folket att vi ska få vara med och bestämma om vad parken ska innehålla. Satsningar är väl bra men man blundar gärna för den fortsatta skötseln.

Suseboparken kr


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: