Skrivet av: brittakarolina | 16 september 2014

Trädgårdsmöbeln

Trädgårdsbordet kr

För många år sedan köpte vi en trädgårdsmöbel till den trädgård vi hade då, träslaget var hårt och tungt och möbeln skulle inte blåsa omkull i första taget. När huset var sålt, fraktades den blytunga möbeln till sommarstället och varje höst ska den nu in under tak för att om möjligt kunna användas ett år till.

Första steget kr

 

Vi har brukat avsluta sommaren med att åka ner och lyfta in de åbäkiga stolarna, bordet och parasollen i en bod och plocka undan trätrallar och stänga av vatten och el. Länge har vi varit två som svettats med lyften men nu har Lasse övergått till att vara påhejare och jag är den som plockar in. De svintunga stolarna går att flytta bit för bit om man tar lite tid på sej men bordet är värst.

Bordet rullar själv kr

Men jag kom på det, bordet får rulla själv till boden och då gäller mekanikens lagar med sina kraftvektorer och sen räcker det med tantmuskler.

Nästan inne kr.

Bordet inne under tak kr

 

Bordet inne under tak.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: