Skrivet av: brittakarolina | 16 juli 2015

Julafton i juli

Niklas och Camilla har just varit här och jultomten gjorde två datorer tillgängliga och likaså en strejkande väggkontakt. Tack !!  Glada som barn kastar vi oss nu över de nya möjligheterna och jag har fått fram bilder som jag trodde var borta för alltid.

Åter till Gotland

Kråka

En dag var två unga kungsörnar ovanför oss på Gotland och blev mobbade av några ganska stora fåglar som dök på dem från olika håll. Då jakten var över och örnarna stigit några våningar högre landade de anfallande i tallarna och en satte sig högst och höll utkik. Jag kunde inte se vilka de var men fick in toppfågeln i kameran och blev väl lite snopen när jag såg – en kråka.

Kråka b

Lasse har vaknat

Så här uppkopplad blev Lasse i Visby, här har han vaknat igen och trots röran så smög de in en extrasäng, så jag kunde stanna över natten.

Lasse dagen efterEfter två dagar var Lasse pånyttfödd.

Eken vid Lojsta

Då jag åkte fram och tillbaks till Visby några dagar, gick jag av och sträckte på benen vid Lojsta prästänge. Där står resterna av en gammal ek som har mätt nästan 8 meter i omkrets och nämns som den äldsta eken på Gotland. Den lever inte längre men en nyponros frodas vid foten och hade just slagit ut.

Rosen vid eken vid Lojsta b


Svar

  1. Jag förstår att det var roligt att få se de gamla bilderna igen.Det är gott när man kan få hjälp med trassliga datorer.
    Kram, Ingrid

  2. Ja datorn har blivit något av ett andningshål som man sen gått och blivit beroende av. När det sen blir något knas sätts man på prov ur alla tänkbara vinklar. Sonens tålamod har vi slitit ner och därefter bestämt oss för att försöka tänka själva, men tyvärr räcker inte dom grå hela vägen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: