Skrivet av: brittakarolina | 14 september 2015

Sittplatser

CIMG2260För några veckor sedan klagade jag över att sofforna i huset för vårdcentral och äldreboende tagits bort och vad man eftersträvat. Särskilt soffan mittemot rehab saknas, då man väntar på någon som kommer därifrån.  Några få dagar efter min blogg fick jag syn på något nytt, då jag passerade rehab. Sittplatser!! Fastskruvade i väggen och ihopfällbara. Vem läser bloggen? Har flera klagat? Tankeöverföring? Man har i alla fall gjort det möjligt att sitta medan man väntar och det är jättebra. De här sätena lär inte locka till några fyllefester eller att sova på, så de kanske går att satsa på på flera ställen.Sittplatser


Svar

  1. Hej, hej! Jag vet inte hur mycket jag kan skriva här utan att säga ”för mycket”, men en av mina kunder är en handikapporganisation och jag vet att de har bedrivit påverkansarbete för just exakt denna sak: att skapa fler sittplatser i Väsby centrum och vid vårdcentralen, helst även sådana som handikappade lätt ta sig i och ur utan besvär.

  2. Hej Mona, skönt att någon mer reagerar, folk som är friska och som är mitt i sitt liv, hinner inte märka när något saknas för dem som hunnit förbi åldern, då man orkar allt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: