Skrivet av: brittakarolina | 04 mars 2016

Inglasat eller öppet?

1-DSCN6082I går fick jag frågan av Arne om glaset på balkongen.  Då huset var nytt och vi erbjöds inglasning tyckte vi summan var hutlös och vi avstod, det kan bara bli billigare efter ett par år. När jag vittjade brevlådan idag låg ett stort papper överst, det var lite kul.

1-DSCN6084


Svar

  1. Arne förebådar framtiden 🙂

    Det lustiga är att det fabrikat av kvartsinglasning ni har nu är exakt det fabrikat jag har i mitt fullinglasning. Det fanns redan på plats när jag flyttade in för sju år sedan. Huset byggdes 1961 men jag vet inte när mitt glas installerades.

    Den variant som syns på reklambladet verkar vara utan metallskarvar, lyxigt värre.

    Tänker ni gå på visningen?

  2. Det är ju inte så långt att gå så det är möjligt, men enbart av nyfikenhet, vill nog hellre ha fågelgäster då och då.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: