Skrivet av: brittakarolina | 02 oktober 2016

Höst igen

Löven börjar få annan färg än grönt, dagarna är milda och den stora färgexplosionen dröjer, men visst känns det att sommaren är förbi. De små äppelträden på gården har i år frukter som blivit riktigt  stora och dessutom knallröda och det efter 11 års sakta tillväxt. dscn8608 På garageväggen lyser vildvinet rött än en gång och framför de svara näten till garaget blir bladen som allra vackrast i ett par dagar innan de faller.

dscn8611

Lönnarna som brukar ge oss de häftigaste färgskiftningarna har börjat gulna här och där,dscn8618men i år är det nog asparna som jag blivit mest tagen av men dem får jag jaga i skogen och gå lite längre än bara runt huset.dscn8612


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: