Skrivet av: brittakarolina | 06 april 2017

Våren 2017

Rubriken är lite fel, jag har ännu ingen överblick över den här våren, känner bara att den inte gör sig någon brådska. Det är lite som att vänta på katten, slappna av och tänk på något annat så dyker den nog upp. Idag kunde jag inte låta bli att fara iväg och se efter om backsipporna börjat visa sig. Marken på sandkullarna var brunbeige och jag väntade en bra stund för att låta ögat uppfatta om det lyste något blått i det torra gräset. Jag såg inget blått men stod kvar och väntade och då kom de allra första framkrypande alldeles vid mina fötter.De är på gång och när de litar på värmen så kommer de med hela sina familjer.

Alla våra vilda vårblommor har sin tid och plats och jag väntar på dem och vill se dem och känna doften, särskilt av vitsippor, men backsipporna är det något extra kärt med.


Svar

  1. Backsippor är väldigt fina blommor, men det har jag inga just här. Däremot bedåras jag just nu av små violer i gräsmattan.
    Ha en skön helg!
    Kram, Ingrid

    • Violerna kan också bli en blå matta om de inte tagit plats i en gräsmatta förstås och om man nyper av en handfull så doftar de härligt. Hoppas lunchen blev fin. Hälsningar Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: