Skrivet av: brittakarolina | 15 januari 2018

Min drog

Brittakarolina's Blog

Ååh  tack ! Det finns inget att tillägga när jag får en sommarbukett av grannfamiljen. Möjligen ropar jag, kom, titta Lasse och se vad vi har fått, men inte förrän  dörren stängts. Blommor är nog min drog. Jag gör inget avkok på dem eller röker dem men bara åsynen av dem ger mej ett lätt rus.

Visa originalinlägg


Svar

  1. Helt underbar.

  2. Tack, ja en sån här dag måste man fly till sommarens blomster..

  3. Vilken underbar bukett! Trodde inte det fanns sådana blommor den här tiden på året.
    Kram

  4. Hej Ingrid, det gör det inte heller, det ramlar in från fb , de presenterar minnen från samma datum sedan år tillbaka och vill man så kan man släppa ut dem i luften en gång till. Den här buketten fick jag i somras av Uno och Margareta som bor mittemot mej i huset. De har under flera år kommit med sommarblommor från sin stuga i skogen och i år när jag blivit ensam fick jag ändå en bukett. Alla de där fb-minnena släpper jag inte ut men en del, idag var det ett från ett snövintrigt årtal som kontrast till snölösheten just nu.
    Hälsningar Britta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: